Rólunk

 

A Fabulous Fashiont azért alapítottam meg, hogy a tapasztalataim során szerzett számos elégedetlenséget befoltozzam. Elégedetlen voltam mind a kínálattal, mind az árral vagy éppen az irreális ár-érték aránnyal és magamból kiindulva nem tudtam megfizetni a dögös darabokat, ezért nélkülöznöm kellett a „szexiséget”. Ezt a fajta nélkülözést természetesen az önbizalmam bánta, ezért úgy döntöttem, hogy megugrom ennek a hiányzó piaci résnek a megvalósítását!

 

Rendkívüli figyelmet fordítok a verhetetlen ár-érték arányra, ezért kínálatom arra épült fel, hogy dögös, szexi és nőies termékeket tudj nálam megvásárolni kiváló minőségben, megfizethető áron.

 

Ha felveszel egy terméket a kínálatomból, legyen az egy egyszerű felső vagy egy dögös ruha, igazi Nőnek érezheted magad, hisz ragyogsz benne és a kisugárzásoddal mindenkit elkápráztatsz, főleg magadat! – mert sajnos olyan világban élünk, ahol a ruha teszi az embert, ez alapján kategorizál bárki és a megjelenés egy névjegy lett!

 

Ám a stílusos megjelenést pénztárca barát módoni is el lehet érni. Nem feltétlen szükséges a drága, irreálisan magas áron kínált, márkás ruhákat megvásárolnod, ha ugyanazt a stílusos megjelenést egy kedvező árfekvésben is meg tudod vásárolni! Ha Te is így gondolod a legjobb helyen vagy! Igyekszem elérhető áron biztosítani a ruhákat a legdögösebb stílusban, hogy lehetőséged legyen ragyogni, hogy még nagyobb önbizalmad legyen, ha tükörbe nézel és hogy minden szem Rád szegeződjön ha belépsz valahova! Hisz ez meghatározza az önbizalmad, ezáltal az életedet is és nem mindegy ki néz rád vissza a tükörből!

 

Termékeimről:

 

Termékeim távol keletről származnak, amit sosem tagadtam, viszont bátran kijelentem, hogy egyes kínai oldalakkal össze nem hasonlítható minőségben! Az évek során teszteltem és tapasztaltam, több helyről szereztem be ruhákat, amelyek látszólag megegyezőek voltak. Elkeseredtem. Minőségben alsó kategóriájú volt nagy része, többi, pedig a közepes kategóriát érintette. Én kimaxoltam a minőséget és az ár-érték arányt! Ezért is vállalok kép és csere garanciát minden egyes termékem után!