Általános Szerződési Feltételek

 

Üdvözöljük a Fabulous Fashion webáruhazban. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.fabulousfashion.hu elérhető szolgáltatás igénybevételének igénybevevő általi használatának feltételeit. Az Eladó fenntartja magának a feltételek változási jogát.

 

 

Megrendelés és fizetési információk

 

A Vásárló a Fabulous Fashion webáruházban a megvásárolni kívánt terméket/termékeket, mint regisztrált felhasználó vagy vendégként tudja megrendelni. A rendelés elektronikusan tárolt szerveren, és rendelkezésre áll a Vásárlónak. A leadott rendelésével a Vásárló teljesen tisztában van, és magára nézve elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.

A Fabulous Fashion webáruházban van lehetőség utánvételesen vagy előrefizetéssel vásárolni. Előrefizetés lehetséges előreutalással, banki befizetéssel vagy SimpePay-en keresztül.

 

Árak

A termékek ára magyar forintban (Ft), bruttó értékben (Áfá-val) kerül feltüntetésre.

Különleges ajánlatok érvényesek a készletek erejéig.

Az Eladó fenntartja magának az árváltoztatási jogát.

 

Szállítási információk

A webáruházban megrendelt termékeket a Fabulous Fashion logisztikai partnere, a Express One Futárszolgálat (továbbiakban: Express One) szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban. A kézbesítés várható időpontjáról a futárszolgálat e-mail-ben értesíti a Vásárlót.

Szállítási határidő: 1-2, maximum 3 munkanap.

Szállítási díj utánvéttel: 1.290 Ft.

Szállítási díj SimplePay-el / utalással / banki befizetéssel: 790 Ft.

25.000 Ft felet a szállítás ingyenes, a rendelés leadásakor leadott fizetési módban tudja rendezni az ellenértéket.

Külföldi házhozszállítás esetén: Külföldi, azaz nem magyarországi kiszállítással kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot a szállítási költségre, illetve egyeztessen a szállítási időről.

 

Sikertelen kézbesítés, a vásárló nem veszi át a csomagot

Ha a vásárló rendelése visszajön, mert megtagadta az átvételt vagy nem tudta a kézbesíteni a futár egyéb, címzett okozta problémák miatt, akkor feketelistára kerül nálunk, ami azt jelenti, hogy a következő rendelését csak előreutalással tudja rendezni és a sikertelen kézbesítés díját, ami 1.290 Ft.- meg kell téríteni számunkra, erre pedig 2 munkanapja van a vásárlónak.

 

Csere- és visszavásárlási lehetőség, elállási jog

 

Cégünk minden termékére teljes körű csere - és visszavásárlási lehetőséget biztosít, amennyiben a termék mosatlan, hordatlan, sérülésmentes állapotban kerül vissza! Az alábbiak szerint van lehetőség eljárni ezügyben:

 

Csere /amennyiben a vásárló cserét kér/

Amennyiben a Fabulous Fashion által küldött termék nem nyerné el a Vásárló tetszését vagy bármely más okból így dönt, a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a Vevőnek a termék kézhezvételétől számított 14 (tizennégy) napon belül joga van indokolás nélkül elállni vásárlási szándékától. Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a Vásárló vagy a Vásárló által megjelölt, a szállítótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét a Vásárló viseli.

Amennyiben a megrendelt termék bármilyen okból nem megfelelő, és a vásárló cserét kér, akkor csak a termék árát tudja levásárolni, a szállítási költséget nem és az újbóli szállítási költség is a vásárlót terheli. Csere a kézhezvételtől számított 14 napon belül kérhető. Csere esetén nem alkalmazható a 25.000 Ft feletti ingyenes kiszállítás!  Kivéve, ha a cseretermék díján felül a vásárolt termékek összege 25.000 Ft.-ot meghaladja, ez esetben az 1.590 Ft.-os cseredíjból levonásra kerül az általa kiválaszolt fizetési mód szállítási díja.

Teendő a következő:

Adjon le egy új rendelést, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy CSERE és, mely terméket/termékeket szeretné kicserélni. Az új termékek + 1.590 Ft.- cserecsomag végösszegéből fog levonásra kerülni azok termékek összege, amit ön visszaküld nekünk, ha van különbözet az fog kiszámlázásra kerülni.

Lebonyolítás:

Mi küldünk 1.590 Ft.- szállítási költség értékben egy cserecsomagot, ami tartalmazza:

- az új rendelés kiszállítását, illetve ezzel egy időben a felvételét a visszaküldeni kívánt csomagnak

/Kérjük megfelelően becsomagolni a szállításhoz/.

Rendelés leadása után fenntartjuk a jogot a szállítási költség módosítására, mert automatikusan belföldi utánvételes és utalásos fizetési költséget ad hozzá a rendelés összegéhez.

Visszatérítés /amennyiben a vásárló visszatérítés kér/

Amennyiben a Fabulous Fashion által küldött termék nem nyerné el a Vásárló tetszését vagy bármely más okból így dönt, a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a Vevőnek a termék kézhezvételétől számított 14 (tizennégy) napon belül joga van indokolás nélkül elállni vásárlási szándékától. Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a Vásárló vagy a Vásárló által megjelölt, a szállítótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

A Vásárló köteles az árut normál belföldi csomagként, saját költségén visszajuttatni az alábbi címre: Fabulous Fashion Kft. 4264. Nyírábrány, MÁV-telep utca 27. (utánvétes, illetve portós csomagot Fabulous Fashion Kft.-nek nem áll módjában átvenni). A termék visszaküldésének közvetlen költségét a Vásárló viseli.

Amennyiben a vásárló eláll a vásárlástól és ingyenes volt a kiszállítás akkor a szállítási díj a visszautalás összegéből levonásra kerül!

Ø  Kizárólag utalás formájában van lehetőségünk visszafizetésre!

Ha a csomag átvételekor sérülést talál a dobozon, kérjük rögtön az átvétel pillanatában jelezze a futárnak, akivel kárjegyzőkönyvet kell felvenni. Jegyzőkönyv hiányában nem tudunk szállítást érintő reklamációt elfogadni.